Elsa Group – Vende të lira të punës (10) – Pejë, Fushë Kosovë

KONKURS Ndermarrja për prerrjen dhe përpunimin e granitit dhe mermerit, si dhe e ndërrtimit të lart  “ELSA GROUP”   në Pejë shpall konkurs  për këto vende

Continue reading

1 2 3 4 5 6 45