Nikic Elektro – Elektricist (Ulqin)

Kompania NikicElektro, UlqinKerkon Elektricist.ELEKTRIK – ENERGJI

Kushtet:

 • Njohuri për sistemet elektrike aktuale të larta.
 • Së paku 2 vjet përvojë pune në instalimet elektrike me rrymë të lartë.
 • Përvoja në projekte më të mëdha.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ekzekutimi i të gjitha llojeve të instalimeve elektrike me rrymë të lartë në ndërtesa dhe inxhinieri civile.
 • Përgjegjësia për punët e kryera dhe aplikimi i masave për ekzekutimin e sigurt dhe cilësor të punimeve.
 • Mbani shënime për detyrat e punës në baza ditore.

Profili i kandidatit:

 • I orientuar drejt punës në grup dhe ambicioz.

Ne ofrojme:

 • Puna në një kompani të qëndrueshme, premtuese me një vizion dhe një qëllim të qartë.
 • Puna në projekte të mëdha në Mal të Zi.
 • Përmirësimi dhe marrja e njohurive dhe aftësive të reja.
 • Paga sipas marrëveshjes, në varësi të referencave të kandidatit.

BANIMI DHE VENDI I PARKINGUT I SIGURUAR.

Shënim: Aplikimet me CV mund të dërgohen në adresën e-mail nikicelektro@gmail.com

Numri i kontaktit: +382 67 073 007 (viber ose Whats-app)