Ledo sh.p.k. – Komercialiste (F)

Ledo sh.p.k. është kompani ndërkombëtare e cila vepron në tregun e Kosovës.

Ledo sh.p.k. shpall konkurs pune për pozitën: Komercialiste (4x).

Përgjegjësite e punës:

 • Komunikimi me partnerë dhe bashkëpunëtorë;
 • Organizimi i udhëtimeve;
 • Vizitë e klientëve;
 • Organizimi dhe mbajtja e takimeve;
 • Përgatitja e letrave dhe ofertave;
 • Përgatitja e raporteve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Arsimi i lartë;
 • Patentë shoferi i kategorisë B, shofere aktive;
 • Përvojë pune 
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria;
 • Njohja e mirë e terrenit të Kosovës;
 • Aftesi ne mbledhjen e porosive;
 • Të jetë banore e Prishtinës (ose e rrethinës).

Të interesuarit le te na kontaktojne prej ores 08:00 deri ne oren 15:00 ne numrin +38344249069 apo edhe në emailin vllaznim.idrizi@ledo.hr.