Tafingo – Agjente e Shitjes (F)

Tafingo LLC shpall konkurs në zyrën në Mitrovicë.

Jemi në kërkim të kandidateve ambicioze për pozitën:

Agjente e Shitjes (F)

Detyrat dhe Kualifikimet:

 • Të flisni gjuhën Angleze;
 • Fleksibile në punë pasi do të jetë kombinim zyre dhe punë në terren;
 • Aftësi te mira kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit;
 • Veteiniciative dhe vullnet per te ushtruar detyren ne menyre profesionale;
 • Kujdes ndaj detajeve dhe ke aftesi te mira organizative;
 • Natyre miqesore dhe te pelqen te punosh ne ekip;
 • Aftesi te qendrosh I qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile.

Orari i Punës: Nga ora 14:00 deri në 22:00 në qendër të Mitrovicës, 6 ditë në javë (e diela pushim)

Perfitimet tuaja:

 • Page konkuruese bazuar në aftësite e juaja komunikative + bonuse;
 • Ambient modern pune, inspirues dhe garues ;
 • Trajnime për shitje, menaxhment dhe marketing ;
 • Mundësi avansimi në karrierë.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CVn dhe nje foto tek email adresa info@tafingo.com

Afati i fundit per aplikim: 01.10.2021