Casa Rita Restaurant – Kuzhinier/e, Kamarier

Vende të lira të punës

Restaurant Casa Rita gjendet ne nje shtepi te vjeter e cila me vite i ka sherbyer nje familjes per te jetuar, dashuruar dhe qeshur. Puna e palodhshme se bashku me durimin e ka shnderruar kete shtepi ne nje restaurant qe mund te ofroje ngrohtesi dhe momente te kendshme.

Casa Rita hap konkurs per keto pozita

  • Kuzhinier/e
  • Kamarier

KUZHINIER

  • Te kete njohuri rreth kuzhinave te ndryshme dhe te perfshij ushqime te reja ne menu-te javore apo sezonale.
  • Pergjegjesi rreth mirembajtjes se kuzhines dhe mbare vajtjes se punes
  • Komunikim me stafin e kuzhines, shefin e kuzhines dhe menagjerin e restaurant-it

KAMARIER

  • Eksperience ne restaurant ku sherbehet ushqimi
  • Njohuri te gjuhes angleze
  • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
  • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
  • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresen casaritarestaurant@hotmail.com apo ne numrin +383 48 524 442 (viber)

Konkursi do të jetë i hapur nga data 03.09.2021 deri me 30.09.2021