Kadiu Group – Vende të lira të punës (Gjilan, Prishtinë, Prizren, Gjakovë)

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 26 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitën:

 1. Arkatare (Gjilan)
 2. Përfaqësues i Shitjes për Regjionin e Prishtinës, Prizrenit dhe Gjakovës
 3. Depoist për Regjionin e Prishtinës
 4. Shofer / Motorrist për Regjionin e Gjakovës

Kriteret:

 • Te jete e moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte ne Degen Ekonomik (preferohet Finance).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare.
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese.
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit.

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional.
 • Vend pune modern dhe të sigurte.
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt.
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.alduke shenuar regjionin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Afati per aplikim: 02 Tetor, 2021