Eco Health Alliance – Konsulent/e i/e Shitjes për Klientë (50)

50 VENDE TË LIRA PUNE NË POZITËN
“KONSULENT I SHITJES PËR KLIENT”

Dëshironi një punë stabile e në veçanti një punë me orar flexibil dhe të ardhura shumë të mira??

Atëher NXITONI punësim i menjëhershëm!
Kompania me renome botërore në fushën e shitjeve të produkteve mjekësore ECO HEALTH ALLIANCE , kërkon “KONSULENT TË SHITJES PËR KLIENT” egzistues dhe të ri në tërë territorin e Kosovës!!

Kushtet që duhet plotësuar:

 • Të jetë komunikativ/e dhe i gatshëm për punë ekipore.
 • Të ketë së paku shkollimin e mesëm të përfunduar.
 • Veturë në dispozicion ( jo e domosdoshme).
 • Çiftet ( mashkull femër) kanë përparësi.
 • Energjik dhe të gatshëm për punë të menjëhershme.

Kompania ofron:

 • Kushte jashtëzakonisht të mira pune.
 • Orar flexibil ( 4 orë punë).
 • Udhëtime të rregullta jashtë vendit.
 • Pagë me standarde Evropiane ( 500€ +bonuse shtesë që tejkalojnë pagën).
 • Trajnime pa pagesë.
 • Çertifikim pas trajnimeve.

Krejt çka ju duhet:

Dërgoni një CV me një foto në email adresën e dhënë me poshtë, dhe ekipi ynë do ju kontkatojë në një afat kohor të shkurtë.
ecohealthks@gmail.com
Tel: 049/94 5555
Ju lutem na kontaktoni edhe përmes telefonit gjatë orarit 10:00 -16:00 qdo ditë pune .