SiBella’s Beauty – Punëtore në Estetikë

Në sallonin e bukurise “Sibella’s Beauty” urgjent kërkohet:

(1) Punëtore me pervojë

pune në Estetikë,

Paga atraktive (me marreveshje)

Duhet te kene pervoje pune ne fushen e Estetikes, e ne vecanti per:

  • Thonje dhe Depilim.

Paga me marreveshje.

Nr kontaktues +38349113366