Venus Hotel – Kamarier/e, Mirëmbajtëse, Enëlarës/e

Venus Hotel hap keto pozita te lira pune:

Kamarier/e

 • Njohja e gjuhës angleze obligative.
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese.
 • I/e motivuar për punë.
 • Përvojë pune adekuate

Mirëmbajtëse

 • Të ketë aftësi të mira organizative.
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar.
 • Të ketë aftësi të punës në ekip.
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme.

Enëlarës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative.
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar.
 • Të ketë aftësi të punës në ekip.
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme).

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në  në e-mail adresën:
hr@venushotel-ks.com për detaje të tjera +383 49 40 30 30 ( whatsapp,viber).

Afati i aplikimi: 04 Tetor, 2021