ALVONA – Monter

Alvona L.L.C shpall konkurs per: 

Monter

Detyrat:

  • Përcjellë dhe asiston në punë me makineritë për prodhimin e mobiljeve;
  • Monton mobiljet.

Te gjithe te interesuarit te lajmerohen ne numrin e telefonit +38344372800 me se largu deri me 10 Shtator, 2021.