Liri Prizren – Komercialist/e

Kompania Liri, Prizren është në kërkim të punëtorëve në këtë pozitë:

Komercialist/e

Përgjegjësite e punës:

 • Komunikimi me partnerë dhe bashkëpunëtorë;
 • Vizitë e klientëve;
 • Organizimi dhe mbajtja e takimeve;
 • Përgatitja e letrave dhe ofertave;
 • Përgatitja e raporteve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Arsimi i lartë;
 • Patentë shoferi i kategorisë B, shofer aktiv;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Personalitet komunikues dhe aftësia për të punuar në ekip;
 • Organizimi, iniciativa dhe besnikëria.

Vendi I Punës: Prizren 

Për të aplikuar duhet të paraqiteni në zyret tona të cilat gjinden në rrugën Ukë Bytyqi PN në Prizren, ose dërgoni CV në email adresen info@liriprizren.com