Salt Bistro – Kamarier, Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhine

Salt Bistro shpallë konkurs për këto pozita pune:

Kamrier dhe Shankist/e:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

Ndihmës/e Kuzhine:

  • Përvojë pune paraprake apo njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I përgjegjshem, komunikues dhe bashkëpunues.

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese: izushi_17@hotmail.com apo te kontaktojne ne numrin e telefonit +38344907070.