XACT Telesolutions – Call Agent

Kërkojmë gjermanofolës për Projektin “LEADGENERIERUNG

XACT si çdo herë është e përkushtuar për të krijuar mundësi të reja dhe të përshtatshme për punë.

OFROJMË:

  • Pagë atraktive duke filluar, nga 600€, 800€ dhe 1000€;
  • Bonuse atraktive që tejkalojnë pagën bazë;
  • Ambient miqësor ;
  • Orar të plotë, e hënë – e premte nga ora 09:00-17:00.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhë gjermane, niveli B1;
  • Të jeni të motivuar dhe të përkushtuar për punë.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes telefonit: 045 566 544 (Whatsapp & Viber), apo E-Mail: xactelesolutions@gmail.com

Afati i fundit per aplikim: 09 Shtator, 2021

Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipës tonë!