Communication Center – Agjent/e për Call Center

Kompania Comunication Center kërkon punëtor per poziten Agjent/e për Call Center.

Kriteret e punësimit: 

  • Të fisni Gjermanisht paster
  • Të jeni energjik dhe kreativ në punë;
  • Të keni njohuri bazike nga fusha e marketingut;
  • Të zotëroni aftësi të mira komunikuese;
  • Të jeni fleksibil;
  • Të keni gatishmëri për punë ekipore;
  • Përvoja e mëhershme është përparësi;
  • Rroga fikse 1000 euro – plus bonuse

Mënyra e aplikimit!
Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike duke dërguar CV-në përmes e-mailit:
(ComunicationCenter@hotmail.com) 

Na kontaktoni edhe në numrin 049 387 302