YLLI PASHTRIKU – Agjente të Shitjes (6), Prishtinë (4), Gjakovë (2)

SH.P.K.YLLI PASHTRIKU  eshte kompani me pervoje shumevjeqare ne industrine e lengjeve dhe hotelerise.Te gjithe te interesuarat qe duan te jene pjese e stafit tone, ftohen te aplikojne per pozitat e hapura:

 Agjente te Shitjes per Prishtine (4)

Agjente te Shitjes per Gjakove (2)

DISA NGA DETYRAT KRYESORE PER POZITEN:

  • Ruan klientët ekzistues dhe gjen kliente te rinj;
  • Zgjeron rrjetin dhe distribuimin e produkteve.

KUALIFIKIMET

  • Patent shofer, kategoria B;
  • T’i pershtatet orarit te punes;
  • Te jete e pershtatshme per pune ekipore.

SI TE APLIKOHET:
CV-ne tuaj mund ta dergoni ne email adresen: ylli_pashtriku@hotmail.com apo te kontaktoni ne numrin e telefonit: 044-260 960,+38343833320 apo +38349507555
Afati i fundit per aplikim: 08 Shtator, 2021