Matcha Coffee and Eatery – Shankist/e – Barista, Ndihmëse kuzhine

POZITAT E LIRA:

Shankist/e – Barista dhe
Ndihmese kuzhine

DETYRAT DHE PËRGJEGJSIT

Për shankist/ e

 • Përgaditja e të gjitha llojeve të kafeve që janë në menu
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së shankut, enëve dhe tavolinave.

  KUALIFIKIMET
 • Përvoja e punës si shankist/e është përparësi.
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi

Për ndimese kuzhine

 • Ndihme rreth përgaditjes se ushqimeve ne menu.
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.

  KUALIFIKIMET
 • Përvoja e punës si kuzhinier/e është përparësi.
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:
E-maili: contact@matchaeatery.com ose
Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82


Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo