La Luna – Vende të lira të punës (10) – Ksamil (Shqipëri)

Resorti turistik “LA LUNA” NË BREGDETIN E BUKUR TË KSAMILIT – SHQIPËRI PËR SHKAK TË ZGJERIMIT TË STAFIT, OFRON MUNDËSI PUNËSIMI TË MENJËHERSHËM NË KËTO POZITA:

NDIHMËS/E KUZHINIER – 1 POZITË

SHANKIST/E – 2 POZITA

KAMARIER/E – 3 POZITA

VOZITËS – 1 POZITË

PASTRUSE – 3 POZITA

OFROJMË:

PAGË TË KËNAQSHME PLUS: TRANSPORTI, AKOMODIMI , USHQIMI DHE GJERAT SHTESE TE NEVOJSHME NE LIDHJE ME QENDRIMIN GJATE PUNESIMIT TUAJ MBULOHEN NGA ANA JONE .

VEREJTJE: KANDIDATET QE KANE EXPERIENCE TE MËHERSHME PUNE DO KENE PERPARSI NE PERZGJEDHJE.

TE GJITHE TE INTERESUARIT TE KONTAKTOJNE MENJEHERE DIREKT NE NR. E VIBERIT +383 46 399 999.