Buna Group – Call Agent (Eng) (f)

Kompania Buna Group hap konkurs përCall Agent (Gjuhe Angleze) – femra

 • Aplikantet nevojitet të plotësojnë këto kushte:
  • Preferohen aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit dhe përvojë e mëparshme në shitje;
  • Komunikime verbale entuziaste, miqësore dhe profesionale;
  • Njohuri të gjuhë Angleze;
  • Kryen regjistrimin, kontrollimin e faturave;
  • Të ketë së paku (1) vite përvojë pune në të njëjtin drejtim;

Mund te na kontaktoni ne kete numer: +38344343330 ose  buna.group@hotmail.com