Kaçinka – inxhinier i Ndërtimatirisë (Prishtinë, Ferizaj)

Kërkohet menaxher i zyrës së planifikimit

Kompania kosovare-gjermane  kërkon menaxher  për zyrën e planifikimit në Prishtinë apo në Ferizaj:

Inxhinier/e  i ndertimtarisë

Profili juaj:

 • Diplomë inxhinieri ndërtimore
 • Përvojë profesionale disa vjeçare në planifikimin e ndërtimit
 • Njohja e mirë e softverëve përkatës si Excel etj., përvoja në aplikacionet CAD është e dëshirueshme
 • Njohja e gjuhës gjermane është përparësi
 • Të punoni me besueshmëri, përgjegjësi, të vendosur dhe të përkushtuar.

Detyrat tuaja, përqendrimi:

 • Planifikimi i objekteve ndërtimore nga konstrukcioni i drurit(timber construction)
 • Projektimi
 • Menaxhimi i një ekipi të planifikimit
 • Komunikimi me partnerët e kompanisë

Ne ofrojme:

 • Një ekip mendje hapur në një kompani atraktive
 • Detyra tërheqëse
 • Kushtet profesionale të punës
 • Një shpërblim (pagesë) meritore

Jeni të interesuar?

 I mirëpresim dokumentat kompletuar për aplikim ( CV dhe portfolio).

Personi kontaktues:

 E-mail: m.burrniku@kacinka.com dhe vandreike@kacinka.com


Leiter/in Planungsbüro gesucht

Kosovarisch-deutsches Unternehmen sucht für Planungsbüro in Pristina oder Ferizaj

 Bauingenieur/in

Ihr Profil:

 • abgeschlossenes Studium in Bauingenieurwesen
 • mehrjährige Berufserfahrung in der Bauplanung
 • gute Kenntnisse in einschlägiger Bürosoftware wie Exel, Erfahrung in CAD-Anwendung wünschenswert
 • Deutschkenntnisse von Vorteil
 • Sie arbeiten zuverlässig, verantwortungsbewusst, zielstrebig und engagiert.

Ihre Aufgaben, Schwerpunkte:

 • Werkplanung von Gebäuden im Holzbau
 • Entwurfsplanung
 • Leitung eines Planungsteams
 • Kommunikation mit Partnern des Unternehmens

Wir bieten

 • ein aufgeschlossenes Team in einem attraktiven Unternehmen
 • spannende Aufgaben
 • professionelle Arbeitsbedingungen
 • eine angemessene Vergütung

Interessiert?

Wir freuen uns auf Ihre aussagefähigen Bewerbungsunterlagen. 

Ansprechpartner:

E-mail: m.burrniku@kacinka.com