Green Caffe – Kamarier (2)

Green Caffe ne Parkun e Qytetit shpall konkurs per:
Kamarier (2)
Kandidatet duhet te jene me pervoje pune , paga dhe orari me marreveshje.
Te interesuarit te lajmerohen ne numrin e telefonit: 048 44 55 66 deri me: 11 Shtator, 2021