Punto – Monter

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Prishtine (Magjistralja Prishtine – Fushe Kosove, km 1), e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per:

Monter

Kualifikimet

  • Shkollen e mesme apo ne vijim te studimeve;
  • Eksperience ne pune (e preferushme);
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip;
  • Patent shofer te kategorise B.

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email:
info@punto-rks.com apo te kontaktojne +383 45 111-050.

Afati i fundit per aplikim: 11 Shtator, 2021