Mia Park Prishtina – Shankist/e (1), Kamarier/e (2)

Mia Park Prishtina shpall konkurs për këto pozita:

Kamarier/e (2),

Shankist/e (1).

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klientëve;
  • Aftësi të mira komunikuese dhe interpersonale;
  • Të ketë përvojë pune (jo e domosdoshme);
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm.

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit 044 374 606 apo nëpërmjet E-mail adresës:
miapark.prishtina@gmail.com.

Adresa:
 Rr. Rrustem Statovci, (Parku i Qytetit) – Prishtinë (10000).

Afati i fundit per aplikim: 10 Shtator, 2021

(Mia Park në qendër të Prishtinës, në parkun e Qytetit ju mundëson një gërshëtim në mes pamjes spektakolare të natyrës dhe qetësisë e relaksit që nuk mund t’i gjeni askund tjetër në kryeqytet).