Ali Mercedesi – Mekanik, Ndihmës Mjeshtri, Shitës/e

Autopjesë & servis Ali Mercedesi Ofron Vende pune per

  • Mekanik me pervoj pune,
  • Ndihmes Mjeshtri

Duhet te kene njohuri ne perdorimin e veglave te punes dhe të jene interesuar per te mesuar.

Shitese apo shites ne pranim

  • Ta njoh Kompjuterin
  • Ta njoh gjuhen Angleze pak apo gjermane
  • Te kete njohuri rreth word/exel
  • Ta mbaj vendin e punes te pastert

Perparesi kan kandidatet me provoj pune

Orari i punes nga ora 09:00h – 18:00h

Adresa: afer Stacionit te Autobuseve ne Prishtine.

Per ma shum info kontaktoni ne Viber +38344164141 Tel +38344164141