Terranova – Asistent/e te shitjes

Brendi i mirënjohur Italian TERRANOVA, me mbi 567 dyqane, në 42 shtete të botës, kërkon Asistent/e të shitjes.

Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipitin tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitën:

Lokacioni:Terranova Albi Mall

ASISTENT/E TË SHITJES

Detyrat dhe përgjegjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
 • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
 • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
 • Sigurohet që çmimet dhe alarmet e produkteve të jetë të vendosura në produkte, etj.

Kualifkime te kërkuara dhe kriteret:

 • Diplomë të shkollës së mesme;
 • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi;
 • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhe kreativitet;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi dhe dokumente mbështetëse në e-mail adresën: hr@bucajretail.com deri më datë 20/08/2021.