Grand Store – Kuzhinier/e

GRANDSTOREhap konkurs për:

  • Kuzhinier/e

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Përgaditja e ushqimit për stafin e punës;
  • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë së kuzhinës;
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbaj nivel të lartë të përgjegjësisë;
  • Pastrimi I mjeteve të punës pas perdorimit të tyre;
  • Të jetë bashkpunueses me bashkpuntorët.

Lokacioni: Prishtinë, Veternik

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit: Email  / hr@grandstore-ks.net , Viber / 049/545/057.