Chop Sandwich – Ndihmëse Kuzhine (4), Delivery (2)

POZITAT E LIRA:

 • Delivery (2)
 • Ndihmëse Kuzhine (4)

DETYRAT DHE PËRGJEGJSIT

Delivery

 • Dërgimi I porosive ne Prishtine, me motor dhe veture
 • Marrja e porosive me raste.

Kualifikimet dhe Aftësitë

 • Përvoja e punës si dergues I porosive është përparë
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi
 • Patenta e shoferit per motor eshte perparsi ndersa per veture e domosdoshme.
 • Te kete sjellje te mire,
 • Te njohe mire lagjet e Prishtines
 • Te jete i shpejt edhe i adaptueshme ne pune te me fluks

Ndihmëse Kuzhine

 • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së
 • Pergaditja e mishërave dhe sosave

KUALIFIKIMET dhe Aftësitë

 • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme.
 • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparsi
 • Te jete fleksibil me orarhin

Vërejtje:

Pozitat jane te hapura për 2 orare pune

MENYRA E APLIKIMIT:

rgoni CV në e-mail tonë:
Viber: +383 44 991 738
E-mailichopsandwichclub@gmail.com ose
Në rrjetet tona sociale:Instagram: @chopsandwichclub
Adresa: Hajdar Dushi, no: 42, Prishtine 10000, Kosovo