Posh Home

Vende të lira të punës (50)

“POSH Home”

Shpall 50 vende te lira

“POSH home” është kompania më e re në treg dhe e cila pretendon të jetë kompania numër një në fushën e mobiljeve, kuzhinave, dhomave te gjumit, ndricimit, perdeve dhe tepihave.
Ne do të vimë afër jush me gamën më të gjerë të modeleve italiane në fushën e home design.

Lokacioni: Kilometri 7-të, Magjistralja Prishtine – Ferizaj.

Pozitat e hapura në SHOWROOM:

 • Menaxher i pikes se shitjes në showroom (1);
 • Arkitekt/e ose dizajner/e enterieri (10);
 • Shites/e (5);
 • Pastruese (3).

Pozitat e hapura në fabrikë të mobiljeve:

 • Menaxher I Prodhimit (1);
 • Operator/e CNC (2);
 • Operator/e në sharrë (2);
 • Operator/e ne kantim (2);
 • Ngjyrosje MDF (3);
 • Montazher (15);
 • Mates ne terren (2);
 • Rojtar (3).

Hapja e madhe do të bëhet me 15 Qershor, 2021.

Të gjithë të interesurit te dergojne nje CV ne konkurs@posh-home.eu

Konkursi mbetet i hapur deri me 01.06.2021

Instagram: https://www.instagram.com/posh_home.eu/