Pizza Hutt

Kamarier (3)

Pizza Hutt

Shpall Konkurs per:

  1. Kamarier (3)

Detyrat:

  • Te kete pervoje pune si kamarier,
  • Te kete deshire dhe ambicie per te punuar,
  • Te jete i gatshem per te punuar me orar te zgjatur nese eshte nevoja si dhe me nderrime,

Kualifikimet:

  • Shkolla e mesme e perfunduar,
  • Pervoja e punes (e preferueshme),

Të interesuarit mund të lajmërohen në ketë nr. tel apo viber: +38344943333

apo të paraqiteni direkt në Pizza Hutt, Ulpianë