Librex

Agjent/e të Shitjes (35)

Bayer MEDIBREX  shpallë konkurs per:

35 Agjent/e të Shitjes

Gjithë Kosovën

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile te iu behen realitet, atehere aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes jane si ne vijim:

 • Te kete Patent shofer te kategorise B;
 • Te kenë veture personale apo ne shfrytezim;
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte);
 • Arsimimi I mesem (te pakten);
 • Qiftet kane perparesi ( Mashkull Femer);
 • Kompania ofron kushte shume te mira pune;
 • Paga me standarde Evropiane;
 • Udhëtime te rregullta jashte vendit;
 • Seminare ne baza mujore;
 • Trajnime 1 javore;
 • Certifikim pas trajnimeve (Te njohura nderkombetarisht);
 • Mundesi pune edhe ne shtetet e Bashkimit Europian.

Te gjithe te interesuarit te aplikojne permes kesaj email adrese: medibre.company@gmail.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne keta numra te telefonit: 045/611/512 &  049/211/501 prej ores 10:00 – 15:00.

Afati i fundit per aplikim: 21 Qershor, 2021