Di Casa Home Design

Vende të lira të punës (15) – Prishtinë, Pejë

“DICASA HOME DESIGN  PEJE DHE PRISHTINE”

SHPALL KONKURS PUNE PER KETO POZITA:

 • Shites/e – Prishtinë (3), Pejë (2);
 • Monter – Prishtine (2);     
 • Ndihmes Monter – Prishtinë (2), Peje (1);
 • Mirëmbajtëse (Pastruese) – Prishtinë (2);
 • Arkitekt/e (Mates/e) – Prishtine (2);
 • Kontabilist (financier) – Prishtine (1).
 • Dizajner grafik (1)

Kanditatet e interesuar duhet të kene përvojë pune me së paku 1 vite.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre.
 • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme.
 • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.
 • Të jenë të aftë të punojnë në grup.


Adresa Prishtine: Magjistralja, Prishtine-Ferizaj Kilometri 3
Pristina (Rrethi I Qagllavices)

Adresa Peje: Rruga “Beteja e koshares”

 Peje  (Rrethi te Dulia)
NUMRI  I KONTAKTIT:
+383 48 60-00-02

+383 45 66-55-99

dicasahomedesign@gmail.com