Respiratory Diagnostics

Agjent/e i/e Shitjes (35)

Respiratory Diagnostics shpallë konkurs për 30 agjentë të shitjes në teren.

Kompania Gjermane Respiratory Diagnostics kërkon 35 Agjentë të shitjes!

Gjithë Kosovën

Dëshironi që ëndrrat për një punë të mirë dhe stabile tu bëhen realitet, atëherë aplikoni!

Kushtet të cilat duhet plotësuar për agjentë të shitjes janë si në vijim:

  • Të ketë Patent shofer të kategorisë B;
  • Të kenë veturë personale apo në shfrytëzim;
  • Të jenë Komunikative (njohuri në shitje direkte);
  • Arsimimi i mesëm (të pakten);
  • Çiftet kanë perparesi (Mashkull – Femër);

Kompania ofron kushte shumë të mira pune:

  • Paga me standarde Evropiane;
  • Udhëtime të rregullta jashtë vendit;
  • Seminare në baza mujore;
  • Trajnime dhjetë ditore;
  • Çertifikim pas trajnimeve.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes kësaj email adrese

Librex2018@outlook.com

045/100094

Për ndonjë informatë shtesë mund të kontaktoni në këtë numër telefoni prej ores: 10:00 deri 15:00