QQ Link CC

Operatorë me Gjuhë Gjermane (10)

10 Operatorë !!

Për projektin tonë të ri në Prishtinë.

Kriteret:

  • Ju duhet të flisni rrjedhshëm gjuhën gjermane. 
  • Shkathtësiti themelore në kompjuter dhe komunikim.

Ne ofrojmë:

  • Komoditet dhe rehati ne vendin e punës. 
  • Ekip i shkëlqyeshëm me atmosferë të mirë dhe mbështetje në punë.
  • Rrogë fikse nga 600€ deri 700€ Neto varet nga eksperienca qe keni, plus shpërblime dhe bonuse shtesë mujore.

Na komunikoni ne nr: 049 301 308