Protec

Vende të lira të punës (15)

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

PROTEC hapë konkurs për 15 vende të lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëher aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë.
PROTEC merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini. Pordhimin e xhamave dhe fasadave të aluminit.
Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, PROTEC kërkon kandidat të motivuar që të aplikojn për vendin e punës si:

  1. Punëtor në sektorin e prodhimit – 5 Pozita
  2. Monter i dyerve dhe dritareve – 3 Pozita
  3. Mjeshtër ne sektorin e fasadave te aluminit – 3 Pozita
  4. Mjeshtër në sektorin e Xhamit (Xhamprerës)– 2 Pozita
  5. Ndihmës në depo – 2 Pozita

Detyrat dhe kualifikimet:

  • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme.
  • Të ketë përvojë në sektorin përkatës në te cilin aplikon.
  • Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për pune ekipore.

Shënim:
Për pozitën e parë inkurajohen të aplikojnë edhe gjinija FEMRORE.
Preferohen aplikantët nga këto qytete: Gjilan, Viti, Kamenicë.

Vendi i punës: Gjilan (Ponesh)

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: info@protec-ks.net ose në zyret tona në rrugën Ramiz Cërnica nr.140 në Gjilan.
Për informata kontaktoni në numrin: 02820 330 220
Konkursi ështe i hapur deri më datën: 28.01.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojm se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.