Fishop

Vende të lira të punës (9)

Restorant Fishop me seli në Prishtinë shpall konkurs për këto pozita:

 1. Kamarier ( 3 pozita ) 
 2. Hostess ( 1 pozit )
 3. Banakier ( 1 pozit ) 
 4. Ndihmës kuzhinier/e ( 1 pozit )
 5. Sanitar ( 1 pozit ) 
 6. Pijata larës/e ( 2 pozita )

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bënë përgatitjen e sallatave dhe ushqimeve të tjera përcjellëse;
 • Jep ndihmën në kuzhinë duke ndihmuar Kuzhinierin/en kryesor/e;
 • Të mbajë gjithmonë paster byfenë;
 • Kërkesa të tjera nga stafi.
 • Të ketë përvojë të kënaqshme të punës
 • Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer;
 • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve;
 • Ambicie dhe motivim.

Kualifikimet:

 • Aftesi te shkelqyera komunikimi;
 • Aftesi ne pune ekipore – Bashkëpunues/e dhe dëgjues/e i/e mire;
 • Aftesi organizative;
 • Shkathtësi dhe shpejtësi;
 •  Kurioz/e dhe dëshirë për të mësuar;
 • Pasionant për kuzhinën dhe punën në ekip;
 • Ambicje të larta ne gastronomi;
 • Përvojë e mëparshme e punës në kuzhinë.
 • Të ketë të kryer shkollën e mesme
 • E preferuar njohja e gjuhës angleze

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë duke  të dërguar CV-në në email adresën: info@princecoffeeshops.com

Afati i aplikimit deri me 5 Shkurt 2021.