DeFacto

Vende të lira të punës (13)

EFACTO retail                                                     Lokacioni Ferizaj

Rreth nesh:

Defacto retail një kompani e madhe ku shiten një koleksion i gjerë i veshjeve për femra,meshkujë dhe fëmijë. Përveç veshjeve shiten edhe këpucë,aksesorë të brendshme e të tjera. Defacto retail operon në shtetin e Kosovës që nga viti 2015 në qytetet si: Prishtina dhe Prizreni.Ne si kompani jemi duke u zgjeruar edhe në qytetet tjera të Kosovës,ku pika e 3-të po hapet në qytetin e Ferizajit.

Ne si kompani po kërkojm profesionalist që të na ndihmojn të arrijmë një punë sa më të suksesshme.

Defacto retail po kërkon të punsojë:

 • Menaxher/e Sektori (2 pozita),
 • Arreduese (Visual Merchandiser 1 pozite femër),
 • Asistent/e i/e shitjes (6 pozita),
 • Arkatar/e (2 pozita),
 • Depoist (2 pozita).

Kualifikimet për pozitën Menaxher/e:

 • Të përfunduar fakulltetin në lëmin e ngjajshme,
 • Përvojë pune paraprake në këtë drejtim,
 • Njohuri të gjuhes angleze (obligative),
 • Njohuri të shkëlqyeshme kompjuterike si : Microsoft Office etj,
 • Fleksibil/e, metodik/e, organizativ/e, i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,

Kualifikimet për pozitën Arreduese (Visual Merchandiser):

 • Njohuri të shkëlqyera të stilimit përkatësisht kombinimeve të produkteve,
 • Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
 • Njohuri të gjuhes angleze (obligative),
 • Njohuri të shkëlqyeshme kompjuterike si : Microsoft Office etj,

Kualifikimet për pozitën Asistent/e i/e shitjes:

 • I/e aftë për punë ekipore
 • Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
 • Njohuri të gjuhes angleze (e preferueshme),
 • Përvoja e punës në shitje.

Kualifikimet për pozitën Arkatar/e:

 • Përvoja e punës si arkatare,
 • Të jetë i/e gatshme për punën nën presion,
 • Njohuri të gjuhes angleze (e preferueshme),
 • Njohuri kompjuterike.

Kualifikimet për pozitën Depoist:

 • Njohuri kompjuterike (M.s Office etj),
 • Të jetë i/e gatshme për punën nën presion,
 • Njohuri të gjuhes angleze,
 • Njohuri kompjuterike,
 • Organizativ I shkathët për punën në depo,
 • Përvojë pune (obligative).

Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë Cv-të e tyre në emailin tone:

hr.defacto@unitex-station.com

Ju lutemi të cekni paraprakisht për pozitën për të cilën aplikoni, vetëm kandidatët që hyjnë rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Konkursi është I hapur deri më: 10/02/2021