Asthma & Allergy Care

Agjentë të Shitjes në Teren (30)

Asthma & Allergy Care  shpallë konkurs per 30 agjentë të shitjes në teren.

Kompania Gjermane Asthma and Allergy kerkon 30 Agjentë të shitjes!

Gjithë Kosovën

Dëshironi që ëndrrat për një punë të mirë dhe stabile tu bëhen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet të cilat duhet plotësuar për agjent të shitjes  janë si në vijim:

  • Te kete Patent shofer te kategorise B
  • Te kene veture personale apo ne shfrytezim
  • Te jene Komunikativë (njohuri ne shitje direkte)
  • Arsimimi I mesem (të pakten)
  • Çiftet kanë perparesi (Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

  • Paga me standarde Evropiane;
  • Udhëtime të rregullta jashtë vendit;
  • Seminare në baza mujore;
  • Trajnime dhjete ditore;
  • Çertifikim pas trajnimeve.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë përmes kësaj email adrese

tsimnica@hotmail.com

045 611 512

Per ndonje informate shtesë mund të kontaktoni në këtë numër telefoni prej orës 10:00 deri 16:00.