Allcare Health Plan

Agjent/e të Shitjes (30)

Kompania Internacionale Allcare-healthplan kërkon 30 agjent/e të shitjes për tërë territorin e Kosovës.

Kushtet:

  • Të jenë mbi moshën 18 vjeçar/e.
  • Veturë personale.kanë përparsi
  • Patent shofer kategoria B.
  • Përparësi kanë aplikuesit në çifte.Burrë/Grua, Vëlla/Motër, Shok/Shoqe.

Kompania ofron:

  • Kushte shumë të mira pune.
  • Pagesa me standarde europiane.
  • Trajnime në fushën e shitjeve.pa pagesë
  • Udhëtime seminarike mbrenda dhe jashtë vendit
  • Certifikim pas përfundimit të trajnimeve.

Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në këtë email adrese (dërgimi i CV është i obliguar)
Email:  healthimprovementworldwide@gmail.com
Tel: (+383) 49 884 274            (+383) 49 272 886
Vërejtje: telefonatat pranohen prej ores 10:00-16:00.