EF Job – Punësim sezonal në Gjermani për studentë

Job EF ofron Work and Travel program sezonal punesimi per studente ne Gjermani, programi perfshin studente me dhe pa njohje te gjuhes gjermane ne depo , punetori ne linja prodhimi ne fabrika ,paketim dhe pastrim sallash dhe objekteve .

Kriteret:

  1. Te jeni student aktiv ne nje nga universitet tona (publike ose private)
  2. Te jeni ne mes moshes 18-28 
  3. Te jeni fleksibil ne pune                          

Aplikoni tani dhe behuni pjese e jona!

Aplikimi behet ne nje nga zyret tona.

Tel: +38345886044 (Viber+WhatsApp)