ECOINN – Promovues dhe Shitës në terren

Kompania lidere në më shumë se 73 shtete në mbarë botën me 3 përfaqsi ndërkombtare atë të Austrisë, Italisë e Gjermanisë me seli edhe në Kosovë shpallë konkurs për 30 vende të lira pune për të DYJA GJINITË në pozitën e Promovuesit dhe Shitësit në terren në të gjitha qytetet e Kosovës.

“PUNËSIM I MENJËHERSHEM”.

VREJTJE:

 • ORAR FLEKSIBIL,
 • MUNDËSI PUNE ME GJYSËM ORARI,
 • NUK KËRKOHET PËRVOJË E MAHERSHME PUNE.

KËRKOHET :

 • Mosha minimale 18 vjet e lartë.
 • Së paku shkollimi i mesëm.
 • Të ketë kategorinë “B”
 • Ata që posedojnë veturë personale apo familjare kanë përparsi në përzgjedhje.

OFROHET :

 • Pagë fixe mbi mesataren me orar flexibil me target minimal.
 • Bonuse shtesë dhe shperblime.
 • Trajnim dhe çertifikim falas.
 • Avansim në pozita menaxheriale për një kohë të shkurtë nëse keni performancë të mirë gjatë punës.
 • Udhëtime mbrenda dhe jashtë vendit për edukim dhe motivim.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të në email adresën ecoinnkosovo@gmail.com ose të dhënat bazike në viber ose sms në numrin e tel 049/94 5555.