Zap Training – Vende te lira pune (19)

Qendra e trajnimit ZAP Training Center është qendra e parë që ofron shërbimet e marrjes së mjeshtrisë, zanatit apo trajnimit nga ekspertët më të dalluar ne fusha të caktuara. Qendra jonë është në kërkim të personave të kualifikuar në këto 19 pozita:

 1. Ekspert/e në fushën e Agrikulturës;
 2. Ekspert/e në automobilizëm (mjeshtër për vetura);
 3. Ekspert/e në ndërtim;
 4. Murator, Moler, Suvatues-fasader, mjeshtër i ndërtimit të thatë;
 5. Shitës/e me eksperiencë;
 6. Elektroinstalues/e; 
 7. Shtrim dhe veshje pllakash;
 8. Trajnues/e per Zyrë;
 9. Depoist/e me eksperiencë;
 10. Gastronom/e me eksperiencë;
 11. Ekspert/e për programe kompjuteri (office package, adobe package, web development, programming, mobile app development);
 12. Ekspert/e në Social Media;
 13. Make up artist/e me eksperiencë;
 14. Arkatare me eksperiencë;
 15. Rrobaqepës/rrobaqepëse me eksperiencë;
 16. Draping maker me eksperiencë;
 17. Mjeshtër i nxemjeve qëndrore me eksperiencë;
 18. Mjeshtër i gdhendjes së drurit;
 19. Mjeshtër i ujit me eksperience të shërbimeve hidrosanitare, instalim dhe riparim të të gjitha sistemeve të ujësjellësit.

Kualifikimet dhe aftësitë që kërkohen nga kandidatët:

 • Të kenë përfunduar shkollim adekuat apo eksperiencë pune në pozitën përkatse;
 • Te mos jenë i/e denuar ose i/e ndjekur penalisht;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Aftësi për të punuar i/e pavarur dhe në punë ekipore në ambiente dinamike.

Kushtet e punës janë keto:

 • Orari ditor prej 6 deri në 8 or pune;
 • Ditët e punës nga e hëna deri të premten;
 • Pagesa variojnë nga 920 euro deri në 1100 Euro plus bonuse.

Per më shumë info na kontakoni në këtë numer +383 49 515 988 dhe ne email adresen tone zaptrainingcenter@gmail.com