Orikum – MENAXHER TË DYQANIT, ASISTENT TË SHITJES (4 POZITA, M/F)

OrikumGroup është kompani lider ne shitjen me shumice dhe pakice të produkteve per ngrohje qendrore, ujesjelles dhe sanitari në tregun Kosovar me brende më me renome ne tregun boterore.

Momentalisht, kompania OrikumGroup zhvillon aktivitetin e saj në dy pika të shitjes në: Prishtinë dhe Gjakovë

Për piken tonë të shtijës në Gjakovë, OrikumGroup sh.p.k. do të zgjeroj ekipen dhe me ketë rast kërkon të rekrutojë me orar të plotë:

Menaxher të dyqanit, dhe 

Asistent të shitjes (4 pozita, m/f)

Të cilët:

 • Mirëpresin konsumatorët dhe ofrojne mbeshtetje gjatë procesit të blerjes,
 • Këshillojnë klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet,
 • Perkujdesen për dukjen e dyqanit, renditjen dhe cmimet e produkteve,
 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë,
 • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje,
 • Duhet të jenë metodik dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 • Preferohet të jene me vendbanim afër pikës së shitjes.

Ne ofrojmë:

 • Ambient dinamik të punës me brendet me të njohura,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
 • Pagë konkurruese.

Nëse jeni ambicioz/e dhe i/e gatshem për sfida, athere e dergoni dergojnë CV-në tuaj në orikumgroup@gmail.com dhe tregoni se për cilen pozitë e shohin veten potencial.

Afati për aplikim deri me datë: 16.01.2021.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.