Buna Group – Vende të lira pune (6)

Konkurs pune

Hapet konkursi per:

  1. Mjeshtër me përvojë pune 3 vjeçare në mirëmbajtje, servisim dhe modernizim të ashensorëve (3 pozita) – Rroga ne baze te marreveshjes;
  2. Punëtorë për pastrimin e objekteve kolektive banesore (3 pozita) – Rroga 300 euro

Patent shoferi i kategorisë (B) e obliguar.

Orari i punes nga ora 08 : 00 deri 17:00  E Hene – E Premte

Kontrata fillestare 1 vjeqare.

Per info më të hollësishme: +38344343330.

Me Respekt: Buna Group sh.p.korari i punes nga ora 08 : 00 deri 17: 00  e hene e premte. Rroga e pastrimit , rroga e mjeshtrit per punet modernizim, servisim, mirembajtje ne baze te marreveshjes.Kontrata fillestare 1 vjeqare.