Pink Pro – Shites/e Ambulantiv/e

PINK NTP E CILA MERRET ME SHITJEN ME SHUMICE DHE PAKICE TE PRODUKTEVE TE KOZMETIKES SI DHE PAISJEVE PER PARUKERI DHE FRIZER HAPȄ :

KONKURS PER PUNETOR/E

 • Shites/e Ambulantiv/e

Përgjegjësitë kryesore:

 • Te kete pervoj pune si Agjent Tregtar      
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Te jetë I përgjegjshem në orar të punës
 • Raporton në baza ditore menaxhmentit të lartë
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes

Kualifikimet:

 • Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Përvojë pune së paku një vit në shitje,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Mosha : 20 deri 35 vjet
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil.

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV me Foto dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@pink-pro.al apo te drejtohen ne dyqanin tone ne Rrugë Nënë Tereza Nr 355 , Fushë Kosovë.