Baruti Service & Contact Center – Agjent/e në Back Office

Nëse jeni të motivuar për punë por nuk keni gjetur akoma mundësinë e duhur të shprehni aftësitë e juaja, atëhere kjo është mundësia juaj ideale për tu bërë pjesë e Barutit si Agjent/e në Back Office.

Për njërin prej klientëve tanë më të ri kemi vende të lira puna, projekti Inbound- B2B.

Orari i punës: 08:00-17:00

Vendi: Prishtinë

Ajo që ne ofrojmë:

 • Pagesë mbi mesataren
 • Ekipi të ri dhe të motivuar
 • Bonusi i lojalitetit
 • Benefite shtesë
 • Pushimi i atësisë prej 1 muaj me pagesë
 • Mbulimi i kostove të transportit
 • Trajnime të brendshme dhe të jashtme
 • Ambient miqësor dhe modern për punë
 • Mundësi të mira për t‘u ngritur në karrierë

Detyrat e juaja:

 • Përpunimi I të dhënave në CRM të klientit.
 • Mirembajtja e të dhënave në SKP (Serveri i Kontrollimit të Prodhimit) dhe Pikturatorit
 • Gjurmimi i porosive (përmes pjesës së prapme të kompanive të dorëzimit)
 • Krijimi i një rasti, qështjeje në Fuqinë e Shitjes dhe fillimi i një gjurmimi
 • Inicimi apo fillimi i një ribotimi
 • Inicimi apo fillimi i ndryshimit të një adrese
 • Rastet e rimbursimit të Handel dhe PayPal
 • Potenciali i përshkallëzimit të një rasti

Ajo cfarë kërkojmë nga ju:

 • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës Angleze në të folur dhe shkrim si dhe njohuri të gjuhës Gjermane
 • Njohuri të paketës MS Office
 • Pasion për punën dhe shkallë të lartë fleksibiliteti
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi ndërpersonale

Prandaj të gjithë ju që jeni të interesuar, bëni hapin e radhës dhe dërgoni CV tuaj në job@baruti.ch, apo na kontaktoni direkt në 038/660660

Mirëpresim aplikimet e juaja!