Star Hill Hotel&Spa – Vende të lira pune

Bëhu pjesë e Star Hill!Konkurs për:

  • Kamarier/e
  • Shankist/e
  • Nikoqire të dhomave (preferohet gjinia femërore)
  • Si dhe kamarier/e i cili ka njohuri për gjuhë Italiane.

Bëhu pjesë e familjes tonë duke dërguar CV në emailin tonë: info@star-hill.com