Wireless Edge Solutions – Shitës në Sektorin e Elektronikës

Wireless Edge Solutions është kompani profesionale dhe është e specializuar në biznesin e konsumit elektronik, me seli në Prishtinë, Kosovë.

SHPALLJE për:

>>> Shitës në Sektorin e Elektronikës 

Kualifikimi i kërkuar:

 • Të ketë kryer Shkollim të lartë, preferohet në lëminë e Teknologjisë Informative (IT)
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohuri të mira të produkteve elektronike, si TV – LCD/PLASMA, Audio/Video pajisje, Kompjuterë, Laptopë, Monitorë, HDD, Kamera, Aparatë, Telefona etj
 • Aftësi për të punuarsinjë anëtar i ekipit
 • Të ketëaftësi të mirandërpersonaledhe komunikimi
 • Menaxhimi i mirë i kohësdhe aftësi të mira të planifikimit
 • Njohuri të mirë të gjuhës Angleze eshte obligative, si dhe njohja e gjuhëve tjera të huaja është plus
 • Përgjegjshmëri dhe llogaridhënje
 • Aftësi të shkëlqyera negociuese

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i shitjes në dyqan
 • Mirëmbajtja e stokut të dyqanit,
 • Mirëmbajtja e dyqanit në gjendje të pastër
 • Të punojë memenaxherëtpër të zbatuar politikën e kompanisëdhe qëllimet
 • T’i ofrojë klientëve këshillim për produktet e interesit

Kushtet: Orari i punës është nga e Hëna – e Diela, 10:00 – 19:00, dhe nje (1) dite pushim mbrenda javes. Kandidatët duhet të jenë të gatshëm të udhëtojnë edhe jashtë Kosovës dhe të  posedojnë pasaport valide për të punuar në dyqanet e kompanisë jashtë vendit.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email adresën wirelessedge50@yahoo.com 

Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen.