Bayer HealthCare – Agjent/e të shitjes (35)

Bayer HealthCare shpall konkurs per 35 agjent te shitjes

Kompania Gjermane Bayer HealthCare kerkon 35 Agjent/e te shitjes!

Gjithe Kosoven

Deshironi qe endrrat per nje pune te mire dhe stabile tu behen realitet, ateher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes  jane si ne vijim:

 • Te kete Patent shofer te kategorise B
 • Te kene veture personale apo ne shfrytezim
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)
 • Arsimimi i mesem (te pakten)
 • Ciftet kan perparesi (Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune

 • Paga me standarde Evropiane
 • Udhtime te rregullta Jasht vendit
 • Seminare ne baza mujore
 • Trajnime dy javore
 • Certifikim pas trajnimeve
 • Mundesi pune edhe ne shtetet e Bashkimin Europian

Te gjithe te interesuarit te aplikojne permes ksaj email adrese

punsohu.lb@hotmail.com

049-306-919

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

prej ores 10:00 deri 15:00