Inspire 11 – Full Stack Developer (2 pozita)

Tanimë jemi kompania nr. 10 për nga rritja në të gjithë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, (Inc. Manazine), nga 5000 të ndryshme. 
Kompania nr. 1, si vendi më i mirë për të punuar! Crain’s Chicago Business!

Inspire11 është në kërkim për:

 • Full Stack Developer (2 pozita)

Përgjegjësitë:

 • Të komunikojë direkt me klientë në SHBA. 
 • Të mund të adaptohet në ndërrimin e teknologjive. 
 • Të ketë një bashkëpunim të mirë me të gjithë anëtarët e ekipit. 
 • Të mund të ndihmojë në vleresime të anëtarëve të ri në ekip, si dhe në zhvillimin e tyre.

Aftësitë:

 • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve me: Java/JavaScript, J2EE, EJB, XML, Web services (SOA) and HTML.
 • Aftësi në Front-End (HTML, CSS, JS). 
 • Aftësi në Back-end (PHP, Java, .NET). 
 • Njohuri të larte të gjuhës Angleze. 
 • Të demostrojë aftësi të punojë me kolegë nga lokacione të ndryshme. 
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme verbale, te shkruar, ndërpersonale, organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Apply Here