Elevate Media – Agjent/e Telefonik/e me Gjuhë Suedeze

Elevate Media shpall konkurs per  “sales agent” që njohin gjuhën Suedeze.
Elevate Media  kompani e specializuar në fushën e telemarketingut ofron rroga të larta, bonuse atraktive dhe ambient cilësor pune.

Ne kërkojm kandidatë që:

  • Njohin gjuhën suedeze shumë mirë .
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi.
  • Të jenë të motivuar për punë.

Elevate Media kandidatëve të zgjedhur ju ofron:

  • Trajnime profesionale.
  • Punë me kontratë të rregullt.
  • Punë me klientë ekzistues
  • Rroga fikse dhe bonuse në bazë të performancës

Nëse keni ambicie për zhvillim personal në karrierë bashkohu ekipit
Elevate Media .

Tel/Viber/Whatsapp : +383(048556655)
EMAIL: info@elevatemedia-ks.com
Adresa : Prishtine , Rruga B