Shell Kosovo – Mirëmbajtëse

LOKACIONI: FUSHË KOSOVË

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • MIRËMBAN PASTËRTIN E OBJEKTIT TË KOMPANISË,   
  • MIRËMBAN PASTËRTIN E ZYRAVE TË KOMPANISË,
  • SIPAS NEVOJËS PASTRON XHAMAT E DRITAREVE,

KRYEN EDHE PUNË DHE DETYRA TË TJERA QË NDËRLIDHEN ME POZITEN,

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME:

  • TË JETË AMBICIOZE DHE TË KETË VULLNET PËR PUNË,
  • TË JETË BASHKËPUNESE DHE VETINICIATORE PËR TË MARRË DETYRA SHTESË NË KUADËR TË KËSAJ POZITE,
  • MOS TË KETË PENGESA LIGJORE PËR PUNË
  • AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS,
  • PREFEROHET  SHKOLLIM I MESEM,        
  • PREFEROHET PËRVOJA E  PUNËS

APL/KIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NETUAJ  ME FOTO PER MES  E-MAIL,ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LETESHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-17.00 NE TEL: +38649940014